Frankrike

Da sitter jeg her på et hotellrom i Serris, en region/delstat/kommune (blir aldri klok på den franske inndelingen) utenfor Paris. Mest kjent for Disneyland, og ikke så mye mer. Her er jeg og min familie på ferie i år, som er en kort og hektisk ferie.

Dag 1

Kommer seint med flyet, og etter ankomst på hotellet, så antar vi at alt er stengt. Men i resepsjonen får vi høre at faktisk det er et sted some r åpent etter kl 23, som vi kan få oss en matbeta på. Vi hiver fra oss bagasjen på hotellrommet og trasker fort bort på L’interprete. Dette stedet viser seg og være en perle for oss. Det som slo meg først var:
wpid-wp-1439073490776.jpeg

Halvlitersglass med Leffe. Digg og glede. Maten sto også i stil med drikken, så denne kvelden var alt godt.

Dag 2

Trasker rundt i Disneyland. En del gøy, men mest KØ!. På kvelden trasker vi ned på Creperie le Menh’ir. Veldig gode pannekaker og jaggu meg ta har de ikke godt øl der også. Leffe har et godt grep om markedet her nede. I tillegg så fikk jeg plukket ett par med meg fra supermarkedet her også: Cassis og Faro.

Dag 3

Ny traskedag i Disneyland… Phew. Prøver «gourmetrestauranten» Bistrot Chez Remy, noe som var en gedigen skuffelse. De hadde ok øl, men maten var en nedtur. På kvelden tok det seg litt opp med Koreana, som var en veldig koselig koreanske barbecue. Øllet de hadde til maten var litt nedtur da: Sapporo.

wpid-wp-1439073445700.jpeg

(Datteren min syntes det var morsomt å fotobombe)

Dag 4

Har slacket og kost oss i dag. (Damen shoppet, men det slapp vi gutta).
Jeg og minstemann fikk beskjed om å kjøpe inn mat og lage middag på rommet i dag, så da ble det kjøttboller og fersk fyllt pasta.
Drikke måtte jeg jo teste mer av, så dagen testinger var:

(Fordelt over mange timer, slik at man ikke blir skjelven i knea – Fulle foreldre sammen med barn er noe jeg hater å se).

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.